Udstilling i Galleri Milo, 2021

Nye kunstværker kan opleves i Galleri Milo i Rynkeby Bygade 10, 5350 Rynkeby fra d. 2.-31.maj med fernisering søndag d. 2. maj kl. 11-16


Karen Villia Jensen vil vise malerier udført med en hel særlig teknik som gør hendes kunst helt unik. Hun kan sammenlignes med kunstnere som Joseph Beuys, Bjørn Nørgaard og Louise Bourgeois. De fine billeder er collageagtige med mange delvis gennemsigtige lag og meget fortællende.


Karens tilgang til sin kunst er, at hun sætter små skibe i søen og dybest set er det anerkendelse mere end salg og store udstillinger hun satser på. Hun vil i virkeligheden bare gerne have kunsten set, høre hvad folk tænker og få gode snakke om det, hun laver. Hun giver den gas med alle mulige udtryk i forskellige materialer og elsker det daglige arbejde i det nye atelier.


Karen er opvokset i Humble på Langeland og har familierelationer til Fyn. I dag bor hun lidt uden for Ringsted, hvor hun sammen med sin mand driver Chr. VI `s Overdrevskro.


Karen har udstillet på SAK i Svendborg i 2019 og hun blev optaget i bogen “101 kunstnere” i 2018.


Keramiker Birthe Rågård fra Odder er en meget alsidig kunstner og hun er tilknyttet flere gallerier. Hendes arbejder er alt lige fra krus til spilledåser til “skræddersyede” lamper. Hun udfører personlige bestillingsarbejdere. I 2012 fik Birthe til opgave at udføre en ærespris til Jens Jørn Spottag. Det blev en teaterkrukke med skrå låg, som den skrå scene. Nede i krukken lå der kagekringler som en påmindelse af hans opvækst i Odder, hvor hans far var bager.


Den 2. september 2015 skulle dronningen besøge et bofællesskab i Vejle og i den forbindelse drikke en kop kaffe med beboerne i deres cafè: ”Cafè Keller”. Birthe fik til opgave at udføre en kop specielt til Dronningen. Som motiv på denne kop faldt valget på “Frøprinsen” fra Brødrene Grimms eventyr, hvor prinsessen, som bekendt, må kysse en frø for at få sin prins. HM Dronningen blev glad for koppen. Birthe ynder at fortælle hun er Kgl. Hofleverandør.


Birthe arbejder figurativt og finurligt med humor.


Der er fri entrè i galleri Milo. Åbningstider: tors-mandag kl. 11-16. Tirs-onsdag lukket