2. august 2020 – Fernisering i galleri Milo

To store personligheder hos Galleri Milo
Kunstmaler Yonna Tornehave og blomsterkunstner Mogens Grønbech udstiller hos Galleri Milo i  5350 Rynkeby på Fyn. Der afholdes fernisering søndag d. 2. august kl. 13-16, hvor Galleri Milo er vært og byder på et glas samt lidt godt at spise. Begge kunstnere vil være til stede ved ferniseringen.

Yonna Tornehave som bor i Odense er uddannet arkitekt og porcelænsmaler. Hun har i mange år udstillet i hele landet samt i galleri Insel i Berlin. Museet Koldinghus har lagt rammer til hendes spændende surrealistiske kunst. Men også i fire censurerede udstillinger i Jylland og på Fyn har Yonna deltaget i, bl.a. SAK,s efterårsudstilling i Svendborg. Hun vil i sine symbolfyldte kompositioner vise de menneskelige relationer fra fødsel til død, menneskets kamp for overlevelse, følelser, sorg, smerte, kærlighed, forventninger, forandringer mellem liv og død.

Prisbelønnede blomsterkunstner Mogens Grønbech mestrer de mest utrolige skulpturer af naturens materialer. Han har øje for naturens potentiale som kunstudtryk. Mogens Grønbech er født i Belling på Fyn. Han har virket som blomsterscenograf, udsmykket royale begivenheder, TV-shows og hans enorme CV tæller et hav af udstillinger og udsmykninger rundt om i hele landet. Efter en del år på Sjælland kom han tilbage til Fyn, hvor han slog sig ned i Knold ved Fåborg og stadig, i en alder af 76 år, arbejder han med sin kunst som han finder i naturens materialer.
Som det fremgår har de begge et langt og spændende CV. 
Vi ser frem til en hyggelig og interessant fernisering. Der er fri entrè